Praktische info

World on Wheels vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem en is gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets of met onze pendelbus bij treinstation Gorinchem als met de auto.

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Openingstijden World on Wheels
Zaterdag 16 september 2023: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag 17 september 2023: 10:00 uur – 17:00 uur

Met het openbaar vervoer

Evenementenhal Gorinchem is met het openbaar vervoer in combinatie met onze pendelbus dienst goed bereikbaar.
Eventueel kun je ook vanaf station Gorinchem buslijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte aan de Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

toegang voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invaliden- parkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidentoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Met de auto

Vanuit Rotterdam, Breda, Utrecht & Amsterdam

Bij knooppunt Gorinchem (A27/A15) ga je richting Nijmegen (A15). Vervolgens neem je afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij de verkeerslichten ga je linksaf en volg je de dynamische bewegwijzering.

Vanuit Nijmegen, Arnhem, Eindhoven & 's-Hertogenbosch

Neem afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij het verkeerslicht ga je linksaf en vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechtdoor. Volg daarna de dynamische bewegwijzering.

Parkeren

Rondom Evenementenhal Gorinchem zijn er ongeveer 2.000 parkeerplaatsen, waar je jouw voertuig gratis kunt parkeren. ​