WielerVerhaal product review: SKS Infinity Universal

Mediapartner WielerVerhaal heeft onlangs het nieuwe universele bagagedragersysteem van deelnemer SKS Germany beoordeeld. Hieronder lees je een gedeelte van de recensie.

Een mooie rit maken in de natuur waarin je zelf je weg zoekt en een stop maakt wanneer je dit wilt. Dat wordt wel wat lastiger als je ook het een en ander meeneemt. Natuurlijk weet de bikepacker hier wel weg mee, maar voor de sporadische trekker is het zoeken naar transportmogelijkheden. Hier biedt SKS Germany een praktisch en goed alternatief voor dat ook voor andere doeleinden inzetbaar is.

Maar kun je het snel monteren? Deelt het overeenkomsten met het traditionele bagagerek? En hoe was de 2 dagen durende ride in het natuurlijke gebied van de Maasplassen bij Venlo met de Infinity Top Bag gevuld met reservekleding en douchespullen?

Klik op de button om het volledige artikel van redacteur Luc Vandevenne te lezen.

Foto: Luc vandevenne.

SKSmaxresdefault (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *