World on Wheels organiseert ontbijtsessie en presentatie voor potentiële deelnemers samen met Bicycling en Roxane Knetemann

Op dinsdagochtend 6 juni organiseert fietsevenement World on Wheels en tweewielervakbeurs Velovak in samenwerking met Bicycling een ontbijtsessie bij De Proloog aan de voet van de Amerongse berg. Hier worden de plannen verder gepresenteerd in de aanwezigheid van verschillende topmerken. Ook Roxane Knetemann, net terug van Alpe d’HuZes, is aanwezig. Zij heeft het onder andere over vrouwen in de fietsmarkt en kijkt vooruit naar de Tour.

Alle merken uit de fiets- (zowel recreatief als sportief) en scooterbranche die meer informatie willen over (of nog twijfelen deel te nemen aan) de evenementen op 16, 17 en 18 september in Gorinchem zijn meer dan welkom. 

Aanmelden kan simpel door een mailtje te sturen naar
Imo Muller (imo.muller@gmail.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *